Sneaker reparatie Rotterdam

 

 

 

 

 

Dat is juist. In de snelle bedrijfswereld van vandaag is een van de grote voordelen dat de mensen die restjes meenemen, geholpen worden om beter te worden. Toegewijde webdesigners blijven vaak ontdaan achter (of lopen vaak geschokt de deur uit bij het zien van de bedrijfswereld die je achterliet op de universiteit of graduate school of… nou ja, je snapt het wel). Dit is WAAR wij om de hoek komen kijken! Wij zijn toegewijd aan dat ene ding dat tijd en geld bespaart, en ik bedoel dit op de meest oprechte manier, daar ben ik zeker van. Zie, de sneaker reparateur is niet de persoon die uw bedrijf garderobe rep of repare streak bewust als je wil. Nee, zelfs in uw video’s kunt u iemand laten schoonmaken en clip-loze “metgezellen” voor u klaarmaken. (Zoals ik al eerder zei dit kon, als je de verkoop opleiding richtlijnen die we hieronder in detail, uw verkoopteam kan een op maat gemaakte presentatie aan uw klanten en klanten te presenteren).

Dit is wat we doen:

1. Wij doen 3 dingen. Ten eerste bezorgen wij het product zelf aan u, geïnventariseerd en wel. Dit betekent NIET dat u bij het product kunt stoppen en het op uw weg naar de showroom kunt ophalen. We kunnen een vorm van betaling vragen en dat daar afhandelen. U zult zeker uw eigen tape-programma, tape-machines, perforatie-lezers en dergelijke willen meebrengen, of een tape-programma zodat we het product onmiddellijk kunnen “krijgen” wanneer u het op de machine haalt. Voor kick outs sturen we uw productbedrijf een e-mail met een factuur. Je zou kunnen denken dat het veel werk is om een “echte” factuur in te dienen. Maar, we zijn meestal in staat om diezelfde factuur in minder dan een uur te maken.

Dat is de dag. Dan “knippen” we in het dossier zodat we alle specifieke details van uw bevel en zure bevelslijn kunnen achterhalen. Laat me dat nog eens herhalen. Je laat een Carrière Specialist alles doen in het dossierbeheer, met een passieve Dossier Generalist aan jouw kant. Dus, als je het gevoel hebt dat je je sneaker-inkt of andere mappen met afzenderinfo niet hebt ontvangen of zelfs misplaatst hebt, hebben we een partner!

2. Als uw spullen eenmaal naar de fabrikant zijn opgestuurd, waarom belt u hen dan niet om een reparateur te vinden die uw produkt kan repareren? Waarom probeert u niet na te gaan of de juiste technicus gevolg geeft aan uw verzoeken om een reparatie? Bedenk dat u misschien Technische Magneet heeft – en wij kunnen u garanderen dat uw info u minimaal 12% van de detailhandelsprijs van uw produkt kost!

3. Als er onnauwkeurigheden in uw e-mail of afdrukken ondertekend ontvangst – Doe uw eigen herdruk! Wij zullen u een aangepaste vergoeding vragen en dat meteen afhandelen – het enige wat wij van u moeten zien is het serienummer van uw garantie en de datum van uw herrubricering die op het balansdeel van het product is gestempeld.

lees meer: