Game winkel Rotterdam

 

 

 

 

Iets wat je moet weten voordat je een videospelletje koopt: Niet alle videospelletjes zijn te koop om te kopen. Alleen bepaalde soorten videospellen zijn te koop. Bijvoorbeeld computerspelletjes, miniatuurspelletjes, en speelgoed. Andere categorieën die er niet onder vallen zijn vechtvideospellen, rollenspellen, niet leesbare letters, en puzzelgerelateerde spellen. En vergeet het tijdperk van de verlengde garantie niet. Tegenwoordig kunnen verlengde garantieplannen zelfs kooporders zijn.

Wat zijn de voordelen van het kopen van videospellen via het web? Bij het online kopen van videospellen heeft men een grotere keuze en is de concurrentie, samen met het feitelijk verzonden product, meestal goedkoper dan op de concurrerende detailhandelsmarkt. Via websites zoals eBay en GameFly kunnen kopers ook bieden op de veilingen van videospellen die zij zouden willen kopen.

In de afgelopen jaren is de rol van spelconsoles veranderd van het spelen op een TV of in winkels tot een consumptie-instrument. Nu kopen de mensen de videospelletjes zelf, en het World Wide Web biedt de massa’s een breed scala aan keuzemogelijkheden. Met het internet is niet alleen het brede assortiment van producten toegankelijk, maar hebben brede communicatie- en netwerkmogelijkheden aanleiding gegeven tot het idee van game winkel en sites waar mensen hun product kunnen verhandelen.

Het is zeer interessant om de groeiende trend van game winkel te volgen. Voor zover ik weet zijn er ongeveer 10 miljoen gamewinkels in de wereld. En het idee van gamewinkels lijkt aan te slaan bij de jongeren. Het is echt geweldig om te zien hoe ver mensen zullen gaan om de trend van gamewinkels te volgen. Het is echt heel opmerkelijk als je bedenkt dat de computerindustrie in eerste instantie werd opgericht om een markt te bieden voor mensen die geïnteresseerd waren in het programmeren van personal computers. Dezelfde industrie heeft geleid tot de productie van spelconsoles, online-spellen en videospellen kopen. In de laatste jaren zijn spelconsoles voor de meeste mensen een gangbaar amusementspeeltje geworden. Zo zijn Microsoft en Sony er met de Xbox 360 en PlayStation 3 in geslaagd spelconsoles te ontwikkelen die met verschillende soorten hardware een zo breed mogelijk publiek kunnen bereiken.

De huidige generatie spelconsoles, zoals de Xbox 360 en de PlayStation 300, zijn veel amusementsvriendelijker dan de Nintendo Wii-console. Beiden hebben de mogelijkheid om te communiceren met disc media zoals DVD’s, bij te dragen aan downloads en tegelijkertijd films rechtstreeks van het internet te streamen. De Xbox 360 en de PlayStation 3 kunnen ook met elkaar communiceren dankzij de ingebouwde infraroodcontroller die ze bij zich dragen.

De Xbox controller is de eerste met meer dan 2 knoppen. Het heeft speciale functieknoppen die zijn ontworpen om de meest voorkomende vragen van de gebruikers te beantwoorden. Het heeft iets dat een responsief triggering systeem wordt genoemd. Nu, deze knoppen moeten wordenaled omdat ze moeten worden gemasseerd, ingedrukt of geplaatst op een specifieke manier voor het systeem om te werken. De X- Xbox controller heeft een soortgelijke functionaliteit met de waarschuwingsknop, die zich op een plaats bevindt waar enige verwarring bestaat over wat het eigenlijk moet zijn. Het X- controlemechanisme is een apparaat dat zowel de console als het computersysteem controleert; het is in feite een getrukeerde versie van de muisknop.

Het volgende om rekening mee te houden is het feit dat de Xbox controller 36 individueel programmeerbare knoppen heeft. Dan heb je de aan/uit-knop die volledig functioneel is en gereserveerd voor het systeem; hij is gemakkelijk toegankelijk, en hij lijkt te worden gebruikt voor bepaalde speciale effecten. Het systeem is ook toegankelijk via een hoofdtelefoon, en de controller lijkt op een mp3-speler. Er zijn ook draadloze luidsprekers die geluid naar het feest kunnen sturen via je Xbox 360 systeem, en er is een unieke afstandsbediening die lijkt op een mp3 afstandsbediening.

Net als de Apple iPod mini beschikt ook de Xbox over de systeem-breed-enter technologie, waarmee gebruikers door sites kunnen scrollen om precies het programma te vinden dat zij zoeken. Hoewel dit specifieke aspect al is opgegeven door het Xbox-team, is het nog steeds het vermelden waard.

Het Microsoft Xbox-gamesysteem is de nieuwste innovatie in de gamewereld, en het zal zeker indruk maken op gamers over de hele wereld.

lees meer: