Coach IJsselstein

 

 

 

 

 

Coachen is niet vragen “hoeveel” of de coachee vertellen, “hoe”. Het is ook geen louter negatieve activiteit. Veel mensen die aan coaching doen, vinden het positief en leuk. Anderen eisen dat hun coach een dramatisch verschil maakt in het leven van de coachee. De coach helpt mensen om dieper in te gaan op sommige van hun lang gekoesterde overtuigingen over zichzelf en hun werk, zodat de coachee duidelijker kan zien en naar deze informatie kan handelen.

Veel verbeteringen in de doeltreffendheid en productiviteit van het werk zijn tot stand gekomen door coaching. Als de rol van een manager er in de eerste plaats in bestaat zijn personeel te ondersteunen om op hun hoogste niveau te werken, dan zal hij door gecoacht te worden in staat zijn precies te zien wat er op zijn werk gebeurt en als hij dat onderzoekt, kan dat voor aanzienlijke verbeteringen in de prestaties zorgen.

Er zijn veranderingen en verbeteringen in de manier waarop het werk wordt uitgevoerd, hoe relaties tot stand komen, rollen worden ingevuld en managementstijlen worden verbeterd door de proactieve coaching van het personeel. Het gaat erom met uw personeel samen te werken om de prestaties op de belangrijkste succesgebieden te verbeteren. Om de werkmethoden positiever en doeltreffender te maken, moeten er veel vragen worden gesteld en risico’s worden geëvalueerd.

Op senior niveau is het zeer belangrijk om de relaties met collega’s te verbeteren en de prestaties te verhogen. Probeer, waar mogelijk, uw team of coachee te coachen over de specifieke manier waarop zij op de werkplek functioneren. Houd regelmatig vergaderingen om hen te ondersteunen.

Vraag hen welke effectieve rollen zij spelen die u wilt dat zij ontwikkelen. Dit zal u helpen om een duidelijk idee te krijgen van waar u uw coachingsaandacht op moet richten.

Charles planken en Robin Pials besteedden de boekjaren aan het verfijnen van het eenvoudige piano rock and roll signaal terwijl de band al een hit was. Vragen als “Hoe succesvol kunnen ze spelen en goed spelen”? “Hoe goed worden ze herkend op kantoor?” “Hoe zou een ideale dag voor één van hen eruit zien?” worden al vroeg gesteld. De vragen identificeren wat de coachee wil vermarkten, wil omarmen, dus het versnelt hun ontwikkeling. Ze werken ook uit op welke doelen ze willen dat de coachee zich richt.

Coaching helpt u en uw medewerkers zich te ontwikkelen in elke fase van het voortdurende proces van teambuilding. Het team is meer gemotiveerd om te leveren, werkt beter onder druk en de organisatieomgeving is veel aangenamer. HetSUPERb Alonepsychositioning team Trio slaagt er niet in om de veranderingen in hun kantooromgeving door te voeren die het bedrijf wil. Hoe komt dat? Een van de belangrijkste redenen is slecht luisteren en slecht omgaan met de leden van het team, zij produceren negatieve energie. Gebrek aan samenwerking door individuen en een gebrek aan teamwork.

Coaching gaat over het beïnvloeden en aanmoedigen van mensen. Coachen is het juiste doen om de juiste redenen op middellange tot lange termijn en biedt een omgeving waarin mensen open en eerlijk kunnen zijn.

Coaching: als een activiteit gaat u helpen

o U en uw mensen krijgen respect en begrip.

o Het helpt alle belemmeringen voor prestaties, relaties en leiderschap weg te nemen.

o Het voegt een element van verantwoording toe aan een organisatie van mensen om mensen op één lijn te houden met de visie van het bedrijf.

o Het helpt bij het beheer en de instandhouding van de beroepsbevolking, omdat zij echte verantwoordelijkheid voor hun werk kunnen dragen.

o Het zorgt voor het juiste evenwicht, daagt werknemers uit zichzelf te stretchen, zodat het bedrijf uw doelstellingen kan bereiken.

o Het zal de broodnodige creativiteit aan uw activiteiten toevoegen

o Het helpt de meest bevredigende praktijken in uw personeel op de werkplek naar boven te brengen en het wakkert de passie aan waartoe zij worden opgeroepen.

o Het helpt bij de ontwikkeling van een goede teamdynamiek op de werkplek.

o Het draagt bij tot de algemene ontwikkeling van de werknemers, hun vermogen om in teamverband te werken en hun vermogen om in het team te participeren.

o Het is een zelfinitiërend proces waarin je direct verantwoordelijk bent, je speelt een directe rol in al je acties en hebt controle en eigenaarschap over je acties en beslissingen.

Wilt u de president van uw organisatie zijn?

En dan te bedenken dat u misschien niet de CEO bent, maar u kunt beginnen door een topmanager te worden en leiding te geven EN de dingen te doen die uw organisatie zullen opbouwen. Wanneer u managers in uw organisatie ontwikkelt, zult u geleidelijk een kern van mensen ontwikkelen die voor u kunnen werken, waar u ook bent.

De ontwikkeling van een leiderschapscultuur in uw bedrijf zal plaatsvinden als 500% van uw personeel zijn tijd, inspanning, creativiteit en enthousiasme bijdraagt aan de opbouw van het team en het personeel in uw bedrijf. Door uw top-notch, creatieve, geëngageerde, betrokken en getalenteerde en enthousiaste medewerkers in uw bedrijf in te zetten en hen te ondersteunen en te koesteren, zult u te zijner tijd succesvoller worden door het ontwikkelen van een win-win cultuur.\

lees meer: