Alarmsysteem bedrijfspand Amsterdam

Samenvatting: nietjes en draden, enz. kunnen u een goed idee geven van wat voor soort systeem u nodig hebt. Een alarmsysteem is er in vele soorten, en is afhankelijk van uw prioriteit. Houd in gedachten dat alle soorten alarmsystemen kunnen worden gebruikt voor inbraakbeveiliging en minimale inbraakbeveiliging. In het laatste geval is draadloze beveiliging het beste, omdat daarmee een pand op afstand kan worden beveiligd.

Keuze van het alarmsysteem

De keuze van het type alarmsysteem hangt af van uw prioriteiten. We kunnen onderscheid maken tussen traditionele en draadloze alarmsystemen.

Traditionele alarmsystemen werken op batterijen en zijn niet hoorbaar. Ze zijn meestal bedraad, en geven een piepend geluid. Een alarmsysteem dat op batterijen werkt, is de veiligste en betrouwbaarste manier om uw huis te beveiligen.

Draadloze alarmsystemen zijn mobiele telefoontoestellen die kunnen worden gehoord. Zij verschillen van andere mobiele telefoontoestellen in die zin dat zij nooit bij het oor worden gehouden. De mobiele telefoon zendt een reeks pieptonen uit die onmiddellijk de persoon waarschuwen die zich in de nabijheid van de telefoon bevindt. Dit maakt ze tot de eerste keuze voor minimaal of geen alarmonderhoud.

Verschillende soorten alarmsystemen zijn nodig voor verschillende situaties. Wanneer u beslist welk type systeem nodig is, moet u rekening houden met een aantal factoren. Hieronder volgen enkele van de zaken waarmee u rekening moet houden:

afleiding

Afleiding is de voornaamste reden om een alarmsysteem te installeren. Wanneer u het alarmsysteem installeert, moet u het op een plaats monteren waar het onwaarschijnlijk is dat het wordt verwijderd. Dit betekent dat u het direct naast de telefoon in het kantoor moet installeren, of op een minder strategische plaats. Als het alarmsysteem op een meer strategische plaats wordt geïnstalleerd, wordt het minder waarschijnlijk dat de hele eenheid wordt gestolen.

Kostprijs

infrarood sensoren zijn relatief goedkoop. Voor minder dan $150 kunt u een nachtzicht infrarood sensor aanschaffen. Deze sensoren zijn draagbaar en kunnen gemakkelijk overal mee naartoe worden genomen om het alarmsysteem te installeren. Daarentegen kunt u voor ongeveer $700 een infrarood camerasysteem van professionele kwaliteit kopen. Het camerasysteem wordt op een professioneel statief gemonteerd, zodat u uw eigendom 24 uur per dag kunt bewaken.

Uiterlijk

Het heeft geen zin een alarmsysteem aan te schaffen als het er niet aantrekkelijk uitziet. Naast het feit dat het gemakkelijk te installeren is, zal een aantrekkelijk uiterlijk het voor dieven moeilijk maken het apparaat te negeren.

Naast het uiterlijk wilt u misschien ook extra alarmkabels kopen. Het is nooit een goed idee om extra alarmkabels mee te nemen wanneer u weet dat er een ernstige dreiging van inbraak bestaat. Gewoonlijk zullen alarmkabels zowel kabels voor motorsensoren als kabels voor telefoonkabels bevatten.

Terminal Antenne

Het is geweldig om detectors met eindantennes te kopen. Dit type antenne is ontworpen om signalen te ontvangen van bewegende antennes die typisch worden aangetroffen bij de installatie van draadloze telefoonsystemen. Het alarmsysteem wordt gevoed via de beweging van de antenne zelf. Als u moet kiezen tussen een bedraad en een draadloos systeem, kies dan voor het laatste.

richtstraal

Het grootste deel van het signaal van het alarmsysteem wordt naar de detectiestraal gezonden. U moet kiezen tussen een bedraad en een draadloos systeem. Elk systeem heeft een andere frequentie voor de richtstraal. De meeste van de laatstgenoemde systemen zijn gewoon richtstralen die in een cirkel rond het plafond worden geplaatst. Als u de beste resultaten wilt verkrijgen, moet u ervoor zorgen dat u een systeem koopt dat speciaal voor uw activiteiten is ontworpen.

handdoekbevestiging

Een grondige kennis van elektrische fysica zal u ervan weerhouden een gevoelig apparaat als de bewegingssensor in uw kantoor te installeren. In plaats daarvan moet u een op een truss gemonteerde sensor gebruiken. Een gevoelig apparaat, zoals de bewegingssensor, werkt alleen als het op een constructiedeel is gemonteerd.

IP-camera’s

Een IP-camera is een op de persoon gerichte camera. De camera wordt aangesloten op de belangrijkste interfaces van het computernetwerk, zoals LAN’s en draadloze netwerken. Een camera is een netwerkcamera. Netwerkcamera’s zijn gemakkelijker te beheren omdat er geen netwerkkosten aan verbonden zijn.

DVR’s

DVR’s zijn een handig alternatief voor het opnemen van uw videobeelden rechtstreeks op een DVD. DVR’s kunnen rechtstreeks op uw DVR worden gemonteerd of hij kan op zijn platform worden ge├»nstalleerd. Als u uw camera’s op afstand wilt bewaken, kunt u investeren in een IT-supportcamerastor.

Kijk op de DVR-verkopersmarkt voor een gevarieerd aanbod.

Lees meer

Bedrijfspand